Een overzicht met nuttige links

Heeft u nog vragen of bedenkingen bij uw behandeling en thuiszorg, een probleem met uw gezondheid of is het derdebetalerssysteem met betrekking tot uw mutualiteit niet zo duidelijk? Dan vindt u hier een aantal nuttige links in Gistel naar de betrokken instanties die een antwoord op uw vragen kunnen geven.

Wachtdienst

Hebt u dringend hulp nodig? Is het weekend en kan u geen arts bereiken? Zoekt u een apotheek die de deuren speciaal voor u opent? Dan kan u met onderstaande nuttige links terecht bij de wachtdiensten van zowel huisartsen, tandartsen als apothekers.

Andere links

Ook voor andere vragen over uw verzorging aan huis kan u terecht bij onderstaande informatieve websites die u bijstaan met de nodige informatie. Zoekt u meer uitleg over diabetes of hebt u vragen over de tussenkomst van uw mutualiteit? Hieronder vindt u de links die u nodig heeft voor de beste informatieve tussenkomst.

Goede doelen

Hebt u nog verdere vragen? Wilt u uw wensen, zorgen en verwachtingen bespreken met Thuisverpleging Baert in Gistel? Wenst u een afspraak te maken voor uw eigen zorg? Neem dan contact op via telefoon, mail of het contactformulier.